Gość Andrzej Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam, chciałbym zapytać czy istnieje jakiś zabieg precyzyjnego łamania kości w celu prawidłowego zrośnięcia:).. gdyż krzywo mam zrośniętą kość śródręcza palca serdecznego prawej ręki, i przeszkadza mi to w wykonywaniu pewnych czynności.. dodam iż złamanie miało miejsc ponad 2 lata temu.. mam 26 lat.. gdzie i z kim mógłbym się ewentualnie skonsultować na ten temat? Dziękuję bardzo za odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Istnieje wiele metod operacyjnych, które spowodują odpowiednie ukształtowanie kości przy ich nieprawidłowym zroście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi