Gość Maciej Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam Mam takie pytanie od 2 lat walczę z bólem nogi. 2 lata temu miałem wypadek i uszkodziłem kolano, nie poszedłem do lekarza, tylko leczyłem się sam, po tygodniu zaczęła boleć mnie noga..zrobiłem prześwietlenie. Okazało się że mam pustą przestrzeń pod rzepką jakiś 1-2cm. Lekarz skierował mnie na rehabilitację...pomogła tylko na parę miesięcy, lekarz powiedział też ,że ta pusta przestrzeń to wynik tego urazu. Teraz czuję tą przestrzeń przy chodzeniu i po kilku godzinach stania boli mnie noga. Jak się mam tego pozbyć..czy konieczna będzie operacja?gdzie powinienem się z tym zgłosić najpierw. Niedługo wybieram się do lekarza i chciałbym żeby mi skutecznie pomógł. dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się najlepiej z ortopedą, który po badaniu i analizie zdjęć radiologicznych zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Zazwyczaj w takich stanach nie ma potrzeby leczenia operacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi