Gość Bartek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam serdecznie, wczoraj od rana zauważyłem powiekszone prawe jądro i ból. Postanowiłem pojechac do szpitala na Izbę Przyjęć. Pan Doktor zbadał jądro, dotknął i powiedział, że to zapalenie jądra. (ból prawego jądra, jądro znacznie powiększone od lewego oraz promieniowanie do podbrzusza, mocny ból. Przepisał biseptol. I powiedział, żebym najlepiej zgosił się do przychodni do której chodzę i poprosił o skierowanie do chirurga. I żebym poszedł do chirurga po 3 dniach od stosowania biseptolu. Proszę mi powiedzieć, czy to na pewno jest zapalenie jądra? I czy lekarz w szpitalu mógł nie wiedzieć co to jest i po prostu powiedzieć, zapalenie jądra, a tak naprawdę to co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Myślę, że zapewne jest to zapalenie jądra, gdyż objawy jakie Pan przedstawił są typowe dla tego stanu. Lekarz na pewno nie pomylił się. Proszę się nie martwić i postępować zgodnie z zaleceniami lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi