Gość TAaF Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam. Jestem mężczyzną, mam 22 lata i jestem osobą homoseksualną. Jak wiadomo osoby mającą podobnie do mnie orientacje uprawiają seks polegający na wprowadzeniu penisa do odbytu. Mam pytanie jak np: chirurg patrzy na taką formę seksu. Chcę po prostu wiedzieć czego mogę się w przyszłości spodziewać. Słyszałem wiele opini na temat seksu analnego. Że powoduje raka odbytu, hemoroidy czy nietrzymanie kału.Nie ukrywam że lubię taką formę seksu i robię to dość często ale wiadomo odbyt służy głównie do wypróżniania dlatego coraz bardziej obawiam się o przyszłe funkcjonowanie tej części ciała. Proszę o odp. Proszę także osoby nietolerancyjne o powstrzymanie się od złośliwych komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Seks analny nie stanowi żadnego zagrożenia dla zdrowia jeśli oczywiście odbywa się w ramach rozsądku (nie za często i nie za duży penis penetruje odbyt, nie gwałtownie). Przeciwwskazaniem od odbywania stosunków seksualnych mogą być schorzenia odbytu czyli nietrzymanie stolca, hemoroidy, szczelina odbytu, polipy odbytu. Gwałtowny seks analny z silnie rozpierający odbyt może wywołać uszkodzenie zwieraczy co doprowadza do nietrzymania stolca. patrz też ciekawy artykuł dotyczący kobiet, ale warto przeczytać: http://ginekologradzi.blog.onet.pl/1,AR3_2006-06_2006-06-01_2006-06-30,index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danusia Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 od niedawna nurtuje mnie sprawa dotyczaca tego rodzaju seksu. w okresie gdy nie uprawialam tego seksu, bylo to parenascie lat temu, mialam szczeline odbytu. minely lata i odkrylam ten rodzaj seksu i wszystko bylo okej zapomnialam ze mialam kiedys szczeline. jakis rok nieuprawiam seksu analnego ale dlatego ze tak jakos wyszlo, a caly czas jestem z tym samym partnerem. i teraz nagle cos zaczeglo sie dziac, krew z odbytu itp jestem w trakcie leczenia i czekam na wizyte u proktologa. czemu to sie dzieje w okresach nie uprawniania seksu analnego? z jakim lekarzem porozmawiac o tym bez skrepowania? dzieki za wyrozumiala rade. i jak kolega prosze o nieuszczypliwe komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 w związku z odpowiedzią mam pytanie, czy po wyleczeniu szczeliny odbytu można powrócić do seksu analnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ponawiam pytanie Pawła. Czy jest ktoś kto ma doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lucya Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Mój problem z bólem podczas seksu analnego rozwiązał sie kiedy kupiłam żel Fisting ze sklepu-intymnego.pl http://www.sklep-intymny.pl/product-pol-1574-Fisting-zel-analny-rozluznia-miesnie-odbytu.html Gdy go używam odczuwam jeszcze większą przyjemność, fajnie rozluźnia mięśnie prze co mogę to robić zdecydowanie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil bi Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 witam jestem chłopakiem bi uprawiam seks analny z moim facetem wchodzi we mnie kilka krotnie w ciągu dnia tak od roku i wszystko zemnom jak narazie dobrze trzymam kał nawet sperme bo za każdym razem leje mi do środka i to bardzo obficie tak ze niema się czego bać mój partner pakuje we mnie swojego 20 cm penisa całego początki troche bolało ale teraz to sama przyjemność szczegulnie gdy leje mi do środka jest cudownie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Kamil, na ta chwile to trzymasz kal, ale z wiekiem bedziesz robil w gacie, nie kotrolujac tego. Z seksem analnym to ty nie masz problemu, ale z pisownia i obrzydliwymi szczegolami jak najbardziej, obrzydkiwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anton Pacyfik Dudycz Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wsadźcie sobie chłopy qtasa do śmierdzącej gnojówki, a efekt będzie podobny jak z odbytem w sexie analnym. Ciekawe jak wielu praganie, żeby jego kutafon capiał gnojem? Można robić lewatywy, ale natura stworzyła doopę do sraaania anie do ruchachachania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam, jestem w trakcie leczenia szczeliny odbytu. Interesuje mnie co po wyleczeniu. Czy możliwy jest powrót do uprawiania sexu analnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARTA Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Również jestem w trakcie leczenia szczeliny odbytu. W sumie, praktycznie jestem już po, bo wszystko ładnie tam wygląda, więc zdecydowałam się na seks analny ze swoim chłopakiem. Myślę, że po zakończeniu leczenia nie będzie przeciwskazań - chociaż lepiej skonsultować to z lekarzem, ja przynajmniej tak zrobię. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Witam uprawiam że swoim chłopakiem sex analny oboje to lubimy bo są większe doznania... Niestety lekarz wykrył u mnie polipa w odbycie czekam na zabieg... Polip nie duży pół cm. Ale trzeba wyciąć , zastanawia mnie czy po wyleczeniu będę mogła wrócić do tego typu sexu oczywiście skonsultuje to z lekarzem ale myślę że jak wszystko ładnie się pogoi to nie będzie przeciwskazan . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olek Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Z mojego doświadczenia zdecydowanie polecam żel analny Procto-Zac. Zdecydowanie sprawdzi się własnie przy takich problemach. Dla mnie jest bardzo skuteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 99 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Myślę, że tak jest w przypadku, gdy nie należy spekulować, tylko skonsultować się z odpowiednim proktologiem, zwłaszcza jeśli występują problemy w postaci hemoroidów lub szczelin odbytu . Przynajmniej ryzyko ich wystąpienia jest wielokrotnie większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi