Gość Oskar Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam. Jestem nastolatkiem w wieku 18 lat, mam pewien problem dotyczący mojego penisa. Przy stosunku z kobieta nie schodzi mi skóra z niego przy wzwodzie i jest to uciążliwe i dosyc bolesne */ Kiedy byłem mniejszy tj wiek okolo13-15 lat miałem robiony zabieg na stulejkę, jednak uważam że dalej jest coś nie tak *// coś jest źle zrobione :// Jestem w dość poważnej desperacji z tego powodu, moje pytanie głównie tyczy się tego co mogę zrobić?? Gdzie się udać? Do jakiego specjalisty? Czy może mi Pan polecić jakiegoś dosyć blisko mnie? tzn zachodniopomorskie / Koszalin ? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pomoc on Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 wybierz sie do urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szafran_wawa Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Musisz pójść z tym do urologa, jeśli podejmie się kolejnemu zabiegowi stulejki to czeka Cię godzinna *przygoda* z miejscowym znieczuleniem, jednak dalej nie będzie pewności czy to załatwi problem w 100%. Osobiście proponuję obrzezanie co z pewnością załatwi problem raz na dobre :), dodatkowo penis będzie dużo czystszy ( zwiększenie higieny ) dzięki czemu obrzezanie zmniejsza znacznie ryzyko wystąpienia u partnerki seksualnej raka macicy lub szyjki macicy. Dodatkowo osoby obrzezane mają o połową mniejsze szanse na zakażenie się wirusem HIV. Po obrzezaniu zmienia się skład flory bakteryjnej żyjącej na penisie w tym prawie znikają bakterie beztlenowe żyjące wcześniej pod napletkiem. Tak więc same plusy, a i doznania seksualne są lepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi