Gość Kamila Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Od ok. 0,5 roku zauważyłam, że bardzo często bulgocze i przelewa mi się coś w żołądku jest to dość dokuczliwe i mało komfortowe ponieważ gdy siedzę w pomieszczeniu gdzie jest cicho wszystko to słychać . Często też gdy leżę na wznak żołądek wydaje dziwne dźwięki. Drugim moim problemem, który nie wiem czy jest powiązany z poprzednim są częste bóle brzucha ( robiłam już kilka badań, które nic nie wykazały) oraz częste niekontrolowane gazy, które szczególnie nasilają się podczas np. siedzenia, przysiadów . Nie przypuszczam, żeby była to zła dieta ponieważ odżywiam się zdrowo i dawniej nie miałam takich problemów. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Takie dolegliwości mogą być związane ze złą pracą jelit, zaburzeniami czynnościowymi czyli ich nieprawidłową kurczliwością. Najlepiej w tej sprawie byłoby jeszcze skonsultować się z gastroenterologiem. On zadecyduje o dalszym sposobie postępowania i włączeniu odpowiednich leków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi