Gość Kacper Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam Mam 15 lat i chirurg stwierdził u mnie żylaki powrózka nasiennego , ale nie mówił o żadnej operacji . Zauważyłem że żylak powiększa się po masturbacji , ale nie boli wogóle . Nie wiem co robić . Prosze o odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 To normalne, że żylaki powiększają się po masturbacji. To nic dziwnego. Jeśli jednak żylaki systematycznie będą się powiększały i dawały dolegliwości zapewne w końcu będą musiały być zoperowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A w jaki sposób bedą sie powiększały . I jakie będą tego dolegliwośći? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Będą coraz bardziej widoczne, na stałe, nie tylko w czasie masturbacji. A dolegliwości z nimi związane to głownie bóle jądra i pachwiny po stronie żylaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja u siebie to widzę tak naprawde 1 żyłę , ona nie raz nie tylko po masturbacji sie powieksza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Gołym okiem to jej nie widać , ale jak dostykam to czuję , także którego mogą być stopnia te żylaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi