Gość dorota Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jestem 2lata po mastektomii ,obecnie poziom markeru CA 15.3 wynosi 23.6 wiem ,ze norma jest ( 0-30).Czy to oznacza ,ze mozliwy jest nawrot raka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Wynik jest w zakresie normy, więc małe w chwili obecnej jest prawdopodobieństwo występowania nawrotu raka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A przy przerzutach do innych organow zmienia sie poziom tego markera ? Czy za to odpowiadaja inne markery?Mam takze ,duze miesniaki ,czy one moga sie zezlosliwic?Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi