Gość Tomek Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam. Moja dziewczyna poszła do dermatologa który stwierdził że ma pieprzyka podwyższonego ryzyka i że podczas zwykłego mycia głowy może go naruszyć. Dostała skierowanie na zabieg. Chirurg który ustalał termin na konsultacji powiedział że jest 20% szans na to że przeżyje ten zabieg i 15% że po zabiegu wybudzi się ze śpiączki. Bardzo się o nią boje ponieważ ma wade serca. Przyznam że chirurg porządnie nas nastraszył. Nie wiem czy ją namawiać czy odradzać. Naprawdę proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Nie wiem tak dokładnie o co chodzi, bo takie zabiegi wykonuje się zazwyczaj w znieczuleniu miejscowym i nie ma praktycznie w tym względzie żadnych niebezpieczeństw powikłań sercowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Chirurg powiedział że znieczulenia miejscowego nie da ponieważ moja dziewczyna może się przestraszyć i zacznie się ruszać. Naprawde się o nią boje. Ma 17lat. Dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Proszę jeszcze w tej sprawie skonsultować się z innym chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi