Gość Roman Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Panie doktorze pracuje w gastronomi.Wykryto u mnie hcv czy będę mógł dalej pracować w spożywce?Czy o dodatnim wyniku jest powiadamiany sanepid i ośrodek zdrowia do którego należy chory?Proszę o odpowiedz bo bardzo mnie to martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Zakażenie HCV powinno być zgłaszane w sanepidzie. Patrz strona: http://www.prometeusze.pl/tekstowe/raport_zglaszalnosc_do_sanepidu.doc Niestety, ale praca wymagająca kontaktu z artykułami spożywczymi może być przeciwwskazana. O tym zadecyduje lekarz kwalifikujący do danej pracy (lekarz medycyny pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.