Gość wioletA Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam byłam na USG piersi i mam taki opis Na godz. 1 w ogonie spenca widoczna jest zmiana ogniskowa o nierównomiernych zarysach, unaczyniona w ocenie CD znajduje sie tuz pod powierzchnią skóry. węzły chłonne bez podejrzanych odbić po lewej 15 a po prawej 19mm. czy mógły mi ktoś poradzić coś ewentualnie powiedzieć co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Jeśli zmiana jest dobrze wyczuwalna może wymagać weryfikacji chirurgicznej czyli być może całkowitego wycięcia i poddania wyciętej zmiany badaniu. O dalszym postępowaniu oczywiście zadecyduje chirurg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wioleta Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 dziękuje a jeszcze mam pytanko bo mnie to boli i mam juz to od ponad rku i ostatnio jak miałam USG to powiedzieli mi że to jakieś skupisko gruczołu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi