Gość Michał Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam... Ostatnio podczas kąpieli zauważyłem dziwny krztałt... WYglądało to jakbym miał 3 jądra (uwypukla się tylko na siędząco na stojąco wszystko ok...) Oczywiście probowałem to wyczuć i to *coś* znajduje się nad prawym jądrem, jest bardziej miękkie i ma nierówne krztałty (średnicy ok 1.5cm podłużne). Nie jest to narośl NA jądrze ... Nie wiem też czy jest to powiązane z jądrem ani z resztą układu rozrodczego, jakimiś kanalikami bo boję się tam zbytnio *grzebac**. Chciał bym aby ktoś powiedzial mi jak takie ** schorzenie** sie nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Taka zmian może np. sugerować tak anatomicznie rozwinięte najądrze lub nawet być może torbiel najądrza. Radziłbym jednak w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi