Gość leszekwawa Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam Od jakichś 2 miesięcy miewam lekkie pobolewanie prawego jądra , jest ono mniejsze od lewego odkąd pamiętam , nie boli podczas dotyku , nie ma żadnych zmian na powierzchni . W październiku miałem dość uciążliwe bóle pleców w okolicy krzyża , lekarz stwierdził że to stan zapalny i dostałem leki przeciwzapalne , po ich skończeniu ból prawie zniknął , ale nie czułem się w pełni zdrowy . Czy takie niedoleczone zapalanie może być przyczyną zapalania jąder ? Dodam , że bóle jądra odczuwam teraz jednocześnie z bólem pleców którego nie wyleczyłem w pełni , do lekarza oczywiście w najbliższym czasie sie wybieram , ale pytanie do jakiego , urolog , pierwszego kontaktu , bo boli i jajko i plecy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszekwawa Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 dodam , że ból pleców jest po stronie prawej , czyli po tej po której boli jądro , nie wiem czy to zbieg okoliczności , ale wolałem o tym wspomnieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woz Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Czyzby zapalenie klebuszkow nerkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszekwawa Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 dowiem się na wizycie , nie umiem też ustać dłużej niż kilka minut w pozycji stojącej , po chwili zaczyna boleć dość solidnie ( plecy ) * czy takie zapalenie kłębuszków może mieć związek z bólami jąder ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi