Gość Krystian Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam w Listopadzie miałem zapalenie jądra lewego które wyrwało mnie ze snu w nocy (byłem na pogotowiu)potem byłem u lekarza rodzinnego który zalecił mi gorące okłady i luźne majtki ,stosowałem to przez tydzień, ale nie pomagało więc poszedłem do chirurga który przepisał mi antybiotyk amotaks disk ( lub amotax nie pamiętam) 1gram i ciasne majtki , brałem to i zapalenie przeszło ale lewe jądro zrobiło mi się mniejsze od prawego , gdy je ściskam nie boli itp a prawe to normalne boli , jest ono też zimniejsze od prawego i to co znajduje się dookoła prawego jądra nie wiem jak to nazwać nie ma tego przy prawym ( gdy je odciągam od tułowia czuję jakby trzymało się na jednej lub kilku żyłach w jednym miejscu) czasem obserwuję że w połowie robi się taki *dołek* . Przepraszam że piszę prostacko ale mam 16 lat . Czy to normalne i czy powinienem się zgłosić do lekarza ? Zapomniałem dodać iż mam normalny wytrysk połączony w tym samym czasie z erekcją , nie ma problemów abym miał wzwód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Najlepiej o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsulatcję najlepiej do urologa. Taka różnica w wielkości jąder i dolegliwości z nim związanych może być następstwem stanu zapalnego lub nadal istniejącego stanu zapalnego tylko w formie przewlekłej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jest szansa na wyleczenie tego bez operacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi