Gość REMIGIUSZ Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam niedawna miałem przeprowadzone badanie bolącego łokcia rezonansem magnetycznym. badanie przebiegło prawidłowo - mam jego zapis na płycie CD, ale badanie nie jest opisane. I w tym tkwi problem. Jeżeli możliwe to prosiłbym o radę gdzie lub do kogo mógłbym się zgłosić z prośbą o opisanie tego badania (jestem z pomorza środkowego). pozdrawiam Remik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Opis badania powinien być wykonany w ośrodku, gdzie zostało wykonane to badanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remigiusz Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 wiem o tym doskonale, ale jest to niewykonalne z braku lekarza który mógłby tego dokonać - REZONANS ZOSTAŁ DOPIERO CO ZAKUPIONY i NIE MA JESZCZE LEKARZA KTÓRY WYKONAŁBY TAKI OPIS (umiałby odczytać zapis - może za 1-2 lata). Remik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi