Gość Paulina Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam! Od pewnego czasu występują u mnie ból pod prawymi żebrami ,który promieniuje na plecy nie wiem co to może być.Najbardziej boli,gdy lezę.Ostatnio zauważyłam krew w kale i to już kompletnie mnie zadziwiło.Byłam u lekarza z tymi bólami, ale powiedział,ze mam jelito wrażliwe i coś na nerwy mi dał... miałam się zgłosić jak coś się zmieni no i się zmieniło niestety. Proszę o rade co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 W takim razie trzeba udać się do lekarza. Prawdopodobnie skierują Panią na kolonoskopię. Warto jeszcze zrobić usg pęcherzyka żółciowego, być może ból promieniujący do pleców jest spowodowany zmianami w pęcherzyku żółciowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dziękuje za informacje, w poniedziałek maszeruje do lekarza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Miałem ten sam problem i stwierdzono u mnie kamienicę woreczka żółciowego oraz drobne polipy w jelicie. Dostałem leki i zachowuje dietę lekkostrawną. Miałem wówczas 14 lat. Teraz mam 17 i w dalszym wciągu przyjmuje te leki. Woreczka jeszcze mi nie usuneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi