Gość Ewelina Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam,mam32lata,miesiąc temu zauważyłam u siebie boląc guzek w prawej piersi,piers specjalnie nie rozni sie od drugiej ale to mnie niepokoi.Jestem umowiona na wizyte na usg.czy to może byc cos powaznego. Dodam jeszcze, że nie mam innych objawów oprócz zmęczenia.Prosze o odpowiedż.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nika Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 nie przesadzaj guzek w piersi nie daje objawow zmeczenia,bez badania to nikt nie odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Guzek trzeba zdiagnozować. Ja tez mam taki guzek na prawej piersi. Zdiagnozowany- jakaś łagodna zmiana. (fibro- coś) Jest bolesny przynajmniej przez kilka dni w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 a moje bolesne guzki w piersiach to zwykłe torbiele a zmęczenie teraz to normalne, wiosenne przesilenie, też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi