Gość Gabriela Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam. Ok 6. lat temu miałam operację wyrostka. Po pewnym czasie wyczuwałam poniżej i powyżej blizny dwa twarde jakby guzki, które pobolewały tylko podczas ucisku. Myślałam, że to norma. Nie byłam u lekarza. Kilka miesięcy temu oprócz bólu w tych miejscach doszło do kłucia. Porównywalnego do ukłucia igłą, zarówno przy dotyku jak i w czasie zmiany pozycji ciała. Zrobiłam usg, które wykazało cytuję * dwa zbiorniki płynowe z hiperechogenicznymi odbiciami-szwy?* Mam w związku z tym pytanie. Czy ból zniknie samoistnie, czy wynik usg obliguje do wizyty u specjalisty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Radziłbym oczywiście w tej sprawie jeszcze skonsultować się z chirurgiem, żeby Panią zbadał bezpośrednio. Takie zmiany raczej nie wymagają szczególnej interwencji. Być może zostaną spunktowane przez chirurga i opróżnione. O wszystkim zadecyduje chirurg po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi