Gość Ula Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, jestem w 21 tc. od dwóch tygodni, co kilka dni dotykają mnie ataki bólu pod żebrami- dokładnie na środku pod mostkiem. W trakcie ataku pocę się, zdarzają się wymioty oraz drgawki. Dochodzi do tego okropny ból pomiędzy łopatkami. Trwa to mniej więcej godzinę, po czym odchodzi bez śladu. Nie wiem, czy jest to ból mięśniowy, czy pochodzi od od jakichś narządów. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 To raczej dość typowe objawy, które mogą występować w ciąży i być spowodowane jej rozwojem. Oczywiście na początku radzilbym te objawy skonsultować ze swoim ginekologiem prowadzącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ula Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Otóż problem wymiotów związanych z ciążą zakończył się ok. 6 tyg temu, więc nie są one związane z ciążą. Jak wytłumaczyć się duszący ból o charakterze napadowym? Nie spotkałam się do tej pory z takimi objawami ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi