Gość inga Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam, mam problem. Nagle w ciągu jednego dnia pojawił mi się w odbycie *guzek*? w sumie nie wiem dokładnie co to jest bo nie jest widoczne na zew, znajduje sie okolo 1 cm wgłąb i jest bolesny i wyczuwalny w dotyku. Spróbowałam się zbadać po tym jak przez cały dzień dokuczało mi takie uczucie kłucia lub delikatnego bólu. trudno jest sprecyzować. Czy to może być heomoroid? dodam ze mam 20 lat i żadnych predyspozycji do heromoidów. czy to może mieć zwiazek z powiększonymi węzłami chłonnymi w innych miejscach ciała? bardzo prosze o odpowiedz co i czy w ogole cos z tym robic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Takie objawy mogą wskazywać na wykrzepiały żylak wewnętrzny odbytu. Z tym problemem na pewno trzeba pilnie skonsultować się z chirurgiem. Zastosowanie odpowiedniego leczenia zachowawczego powinno przynieść szybki, pozytywny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi