Gość N. Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam.! Na treningu dostałam odbitą od ziemi piłką w szczękę. Ból trochę ulżył, ale po spożyciu posiłku, a w sumie już i w trakcie jeszcze bardziej się nasilił. Teraz boli mnie ucho i te ,,zawiasy** no i towarzyszy temu okropny ból głowy. Powinnam zgłosić się na jakieś badania.? Czy samo przejdzie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Z reguły takie dolegliwości po takim urazie powinny w przeciągu 2-3 dni samoistnie ustąpić. Jeśli do tego nie dojdzie trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :) Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Czesc, dzisiaj wywaliłem się rowerem, uderzając broda w asfalt, boli mnie z dwóch stron ** te zawiasy** oraz jak ruszam w lewo i w prawo. Mam lekki bol glowy i temperaturę 37,3 ... Zdecydowalem się jechać do lekarza, nie trzeba zwlekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi