Gość Adam Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dzień dobry Panie doktorze! Otóż, od pewnego czasu zaczęło mnie boleć kolano, ból jest bardzo silny, zwłaszcza, kiedy siedzę ze zgiętymi kolanami i wstaję by je wyprostować. Mam wrażenie, jakby mi coś tam przeskakiwało i ocierało. Jaka może być tego przyczyna? Ból nie jest stały. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 W tej sprawie najlepiej skonsultować się z ortopedą. Taki ból może być spowodowany zwyrodnieniem stawu kolanowego, jego stanem zapalnym, brakiem płynu maziowego. Zapewne konieczne okaże RTG tego stawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 bardzo dziękuję panie doktorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi