Gość pocieciu Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam. Tydzień temu miałem zabieg, bo miałem skrócone wędzidełko. po 4 dniach poszedłem do kontroli, lekarz powiedział, że wszystko w porządku, pytał, czy przy wzwodzie mam problem, powiedziałem, że nie, ale problem w tym, że nie próbowałem, bo się bałem, że mogę coś uszkodzić zaraz po zabiegu, ale skoro lekarz pytał, to chyba mogę...więc sprawdziłem. Wczoraj przy wzwodzie chciałem ściągnąć skórę z żołędzia i się nie dało. Przy kąpieli powoli dało się go zsunąć bez bólu, ale gdy chciałem całkiem w dół osunąć napotkałem opór i nie dało się dalej, bolało. Po zabiegu wygląda to tak, że z żołędzie zostało ścięte wędzidełko (żołądź jest w pełni wolny), ale pod żołądziem chyba dalej trzyma sięskóra. Czy poniżej żołądzia ma się trzymać? Nie mam żadnych szwów. Mam pytania: -czy to za wąskie ujście skóry? czy będzie musiało to być poprawione? -Czy zabieg jest dobrze przeprowadzony (czy skóra poniżej żołądzia ma się trzymać)? -Czy może z biegiem czasu, po gimnastykowaniu się to ustatkuje? -Czy na sucho nie powinno się ściągać bez problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 -Czy poniżej żołądzia ma się trzymać? tak, tak ma właśnie być -czy to za wąskie ujście skóry? czy będzie musiało to być poprawione? myślę, że swobodnie to rozćwiczysz i nie będzie z tym żadnego problemu, to tylko kwestia czasu -Czy zabieg jest dobrze przeprowadzony (czy skóra poniżej żołądzia ma się trzymać)? skoro urolog stwierdził, że wszystko jest w porządku to na pewno tak jest -Czy może z biegiem czasu, po gimnastykowaniu się to ustatkuje? tak -Czy na sucho nie powinno się ściągać bez problemów? powoli i bez nawilżania zacznie schodzić napletek bez problemu, wszystko z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi