Gość Jan Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam, jestem 10 dni po rekonstrukcji więzadła krzyżowego , miałem znieczulenie w kręgosłup i zauważyłem problemy z ostrością widzenia . Proszę napisac czy to minie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Na pewno zaburzenia w ostrości widzenia nie są związane ani z samym zabiegiem ani ze znieczuleniem. Jeśli taki problem w przeciągu kilku dni sam nie ustąpi to radzę w tej sprawie skonsultować się z okulistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Czy może to byc reakcja na leki przeciwbólowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi