Gość Marcin Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam.Jakiś rok temu przeszedłem operacje wodniaka jądra,jądro dodatkowo ufiksowano.Jakiś czas po operacji bolało i piekło mnie miejsce,pod jądrem.Tam jakby przechodziła taka długa struktura od powrózka az na spód moszny,taka nitka,nie umiem tego inaczej określić.Badając jądro któregoś razu poderwałem tą strukture,wystąpiło silne pieczenie,zgoroączkowanie tego miejsca.Pieczenie,silniejsze czucie tego miejsca odczuwam przy samobadaniu jądra.Byłem u doktora,i jakoś zbagatelizował to o czym mówie,a to już trwa ponad rok.Czy mogłem sobie coś uszkodzić? Czy od samobadania może się nasilać pieczenie ? Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Być może naderwał Pan sobie miejsce w którym zostało ufiksowane jądro czyli przyszyte nicią wewnątrz moszny do ściany moszny. Takie dolegliwości powinny powoli ustępować, a rana samoistnie wewnątrz moszny się wygoi. Radzę nie badać zbyt często jąder, bo rzeczywiście może to wzmagać dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dziękuje za odpowiedz.A czy po wygojeniu jądra,jądro nie będzie bardziej czułe przy ruchach?,czy ta naderwana struktura będzie ciągła jądro,sprawiając dyskomfort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi