Gość Marzenna Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Tydzień temu zdjęto mi gips który miałam założony z powodu złamania kości promieniowej z przemieszczeniem odłamków. Obecnie ręka mnie boli, jest opuchnięta, usztywniona. Czy takie objawy są normalne a jeśli tak to jak długo będą się utrzymywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Raczej nie są to normalne objawy. Taki stan powinien wymagać w chwili obecnej raczej leczenia rehabilitacyjnego. Radziłbym udać się na kontrolę do ortopedy. On po badaniu zaleci odpowiedni sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marzenna Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Serdecznie dziękuję. Lekarz zalecił rehabilitację. Wodne kąpiele wirowe, masaż, magnetronik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi