Gość Paweł Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Mam 20 lat podczas wzwodu jak ściągam skórkę to penis mi się wygina i nie raz ciężko ją założyć na główkę z powrotem. czy mam iść do lekarza jeśli tak to jakiego. Będę wdzięczny za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość odp Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 witam mysla ze to nic powarznego ale warto zgłosic sie do lekarza np.seksuologa lub nawet ginekologa.To że sie wygina jest normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam mam 18 lat i mam mały problem jakość nigdy nad tym się nie zastanawiałem ale jak ściągam skore z żołedzia to ta skora jest czymś połączona i jak juz jest nabuzowany*stoi* strasznie odczuwam silny ból i leka mi penisa skrzywia żołedz robi się można by powiedzieć fioletowy nie wiem co jest z tym grane ,,,,,, nigdy wsunie mi tak sama skora nie schdozila z żołedzia a jak już ja naciągnę strasznie trudno mi później ja założyć co mam z tym robić proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi