Gość Kamil Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Otóż już od dłuższego czasu w zimie mam sztywne kolana.(Przede wszystkim rano) Jak schodzę po schodkach nie mogę zginać nóg,twz: sztywność.Myślałem,że to wina minusowej temp. na dworze,że nie mogę zginać(ochłodzenie kolan). Po prostu nie wiem. Czy mogą być jakieś złe konsekwencje? Uprawiam Karate i boję się,że w przyszłości nie będę mógł uprawiać tego sportu. Może mi pan coś doradzić? A i jeszcze jedno.Kolana od czasu do czasu mi strzelają. Kolana mnie bolą jak są sztywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Radziłbym w takim przypadku bezpośrednio skonsultować się z ortopedą. Bez badania bezpośredniego i być może RTG nie odpowiem konkretnie na to pytanie. Być może związane jest to ze zwyrodnieniem stawów kolanowych lub też z niedoborem płynu maziowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi