Gość karol Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam jakis czas temu zostalem bardzo mocno uderzony w jadra zuwazylem ze moje lewe jadro jakby to powiedziec *rozlalo sie * sie w moszsnie . niby wyczuwam dwa jadra ale takze jakby tzw. *galarete * w mosznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Trudno mi odpowiedzieć co dzieje się z jądrem bez bezpośredniego badania. Radziłbym w tej sprawie jednak bezpośrednio skonsultować się z urologiem. On po badaniu wyjaśni czy wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 kiedy mialem 3-4 lata rozlalo mi sie jadro.Teraz nie czyje lewego nasieniowodu.Czy bede mial dzieci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Idź do lekarza, a nie pisz na jakimś forum jak idiota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi