Gość Piotr Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam! Pewnego dnia po przebudzeniu się rano zaczęło mnie boleć prawe jądro. Myślałem ,że to nic poważnego. Na następny dzień ból nie ustawał, udałem się do lekarza . Powiedział ,że to Zapalenie Jądra i przepisał mi antybiotyki. Ból i opuchlizna zaczęły pomalutku ustawać, lecz mam straszne problemy z zasypianiem (strasznie boli w okolicy pęcherza) a rano budzę się jak nowo narodzony. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje , być może ,że to normalne. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Takie dolegliwości właśnie mogą być związane z zapaleniem jądra. Aby jednak pogłębić diagnostykę celem oceny stanu układu moczowego radziłbym wykonać jeszcze badanie ogólne moczu. O tym jednak musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi