Gość Marcin Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Mam 15 lat.Ponad miesiąc temu miałem operację na żylaki powrózka nasiennego metodą laparoskopową.Po 3 dniach od zabiegu się masturbowałem.Od tego czasu robię to ok. 1 raz na dzień.Po wytrysku przez jakiś czas lekko bolą mnie jądra, ten ból jest podobny do bólu spowodowanego żylakami( które zostały usunięte 10 stycznia) i tu pytanie co mam zrobić żeby ten lekki ból nie występował po masturbacji ? czy to normalne ? czy coś uszkodziłem przez tam wczesną masturbacje po zabiegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Takie niewielkie bóle jąder po masturbacji z wytryskiem po tego typu zabiegu jeszcze mogą się długo utrzymywać. To normalne. Nie budzi to niepokoju. Takie dolegliwości powinny powoli się wycofywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A jak wyglądał zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi