Gość mariusz Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam,bardzo prosze o odp.mi na moje pytanie,a brzmi ono tak,otoz rok temu zerwalem sobie miesien dwuglowy ramienia i nie przeszedlem operacji,mam teraz powiklania w postaci bolu,rwania,znieksztalcenia i utraty sily w rece,czy mozliwa bylaby teraz taka operacja przywrocenia opisanych przeze mnie dolegliwosci przynajmniej w jakims stopniu?bardzo prosze o odp.i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Teraz raczej taki zabieg może być już niestety niemożliwy ze względu na zabliźnienie się zerwanych końcowych odcinków mięśni. Jednak oczywiście w tej sprawie trzeba by jeszcze skonsultować się bezpośrednio z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi