Gość Kasia Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam, Jestem shemale (kobietą z męskimi narządami płciowymi). Zauważyłam w okolicy lewego jadra taką jakby małą kulkę obok jądra (na powrózku nasiennym) - czasami odczuwam lekki tępy ból. Nie jest to duże i mam to od około roku. Czy powinnam się martwić - wstydzę się iść do lekarza z tym, ponieważ nie chcę zostać wyśmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Być może to jakaś drobna torbiel powrózka nasiennego lub zwłókniały żylak powrózka nasiennego. Żeby dokładnie to zdiagnozować trzeba w tej sprawie jednak udać się na konsulatcję do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dziękuję za odpowiedź i sugestię. Problem jest w tym, że urolog będzie pewnie za wszelką cenę chciał mnie nakłonić do zoperowania się, czego ja nie chcę robic. Inna sprawa, że ciężko będzie mi rozebrać się na dole przed osobą, która nawet nie wiem czy jest tolerancyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi