Gość Katarzyna Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam . 2 dni temu miałam zrobioną blokade stawu skokowego . Lekarz stwierdzil ,że noga może boleć w ten sam dzien a pozniej juz będzie ok . No tak ból był nie do wytrzymania , noc nie przespana . Na następny dzien bylo tak samo , żadne leki przeciwbolowee nie pomagały,noga spuchnięta . 3 dzien noga boli strasznie , opuchlizna juz zeszła lecz w miejscu gdzie miałam zastrzyk zrobiła mi się taka ,,opuchnięta** gulka . Czy to jest normalne ? Czy może cos się dziac niepokojącego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Radziłbym w tej sprawie ponownie udać się na konsultację do ortopedy. Dolegliwości powinny po takim leczeniu miejscowym już ustąpić. Takie objawy mogą świadczyć o niedostatecznym podaniu środka leczniczego, który może teraz nie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Zapomniałam też dodać , że nie miaam czucia w tej nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia z Łodzi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy ból ustał? Mam pytanie odnośnie tego jak funkcjonuje Pani po tej blokadzie, bo mnie czeka blokada i boję się, ze po jej wykonaniu będzie gorzej niż jest teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi