Gość cenetek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Wiatm mam pytanie,miałem robiona operację żylak powrózka nasiennego w 2002 roku i od tamtego czasu mam rózne dolegliwości związane z pęcherzem i dziwnymi bólami,ogólnie boli mnie w miejscu gdzie miałem przeprowadzony zabieg i ból przesuwa się w stronę jąder i do moszny,czasami po kichnięciu czuje jak w miejscu gdzie był zabieg,bądz w kroczu czuję jakby pęcherzyk powietrza przesuwał sie ,co to może być,dodam że mam problemy z oddawaniem moczu,(znaczy czasami musze czekam aż poleci mocz kilka sekund i jest bardzo słabe ciśnienie:)miałem robione badania w kierunku prostaty i lekarz mi powiedział że na 100% jej nie mam,co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Trudno mi określać bez bezpośredniego badania. Takie dolegliwości raczej nie są związane z przebytą operacją żylaków powrózka nasiennego. To raczej jakaś sprawa niezależna. Na pewno ten stan trzeba skonsultować z urologiem. On powinien wyjaśnić przyczyny dolegliwości. Może dolegliwości mają charakter neuralgiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi