Gość arem Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam.Otóż w wieku ok.13lat zauważyłem u siebie stulejkę.Poczytałem, pooglądałem na internecie, zastosowałem się do instrukcji o *rozciąganiu napletka* pod ciepłą wodą.Robiłem to jakiś okres i patrzę - schodzi.Czy to w wzwodzie czy bez niego.No i potem czuję ból przy dotyku zołędzia.Poczytałem i wyczytałem że to może być przez to, iż żołądź był schowany pod napletkiem.No to stopniowo zacząłem go dotykać, obcierać i - przestało boleć.Wszystko był całkowicie OK do dzisiaj.Gdy byłem oddać mocz spostrzegłem że mój penis wygląda jakby inaczej.Zdejmuję napletek (bez wzwodu) i razem z napletkiem schodzi również (w sumie nie wiem co to jest) taka *dodatkowa* skórka spod napletka.I wychodziła ona cały czas..Dopiero gdy penis był w wzwodzie jakoś sam napletk się zsunął lecz z trudem.O co z tym chodzi? Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania o co dokładnie chodzi w przedstawionych przez Ciebie faktach. Raczej to co opisujesz nie wskazuje na nic niepokojącego. Oczywiście, aby się przekonać czy wszystko jest w porządku radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arem Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No wygląda to raczej bardzo niepokojąco.Jakby na to patrzeć z góry to seksu nie ma jak uprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dla zainteresowanych jak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi