Gość Anna D Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Panie Doktorze, mój 11 letni syn przez dłuższy czas miał nieprzyjemny zapach z ust. Próbowaliśmy różnych metot leczenia tej przypadłości, nic nie pomagało. Cztery dni temu syn miał wycięty zgorzelinowy już wyrotek i o dziwo zapach z ust zniknął następnego dnia. Zastanawiam się, czy chory wyrostek mógł być powodem brzydkiego zapachu z ust mojego dziecka? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wątpię w to. Zapalenie wyrostka robaczkowego nie ma nic wspólnego z nieprzyjemnym zapachem z ust. Może syn dostawał jakieś antybiotyki, które wyeliminowały patologiczną florę bakteryjną z ust. Lub jest to zwykły przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 U mojego dziecka również zaobserwowalam pierwszy raz w zyciu bardzo nieprzyjemny zapach z ust i kolejnego dnia wyrostek byl juz perforowany zgorzelinowy i z zapaleniem otrzewnej Dodam ze do takiego stanu doprowadzono dziecko na oddziale pediatrycznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi