Gość JoAna Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Trafiłam do szpitala z objawami zapalenia wyrostka. Podczas operacji usunięto mi go, jednak okazało się że nie jest przyczyną bólu brzucha. Był zakażony , ale nie samoistnie. Problemem okazal się pęcherzyk Graffa. Pęknął i wyciekał do jamy brzusznej. Został usunięty. Po 5 dniach opuściłam szpital. Czy w dalszym leczeniu będzie konieczna wizyta u ginekologa.? Nie wiem dlaczego wydzielina z pochwy jest brązowa. Tak jakby ze starą krwią. Nie wiem czy to cos niepokojącego czy zwyczajnie organizm sam się czyści. Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Na pewno należy udać się na kontrolę do ginekologa. Po usunięciu części jajnika z pękniętym pęcherzykiem Graffa nie powinno być żadnej wydzieliny z pochwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Lepiej udać się na badanie ginekologiczne. Brązowe upławy są prawdopodobnie krwią. W innych przypadkach powoduje je przyjmowanie środków antykoncepcyjnych, rzadziej infekcja lub mogą pojawić się w ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JoAna Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Upławy ustąpiły. Czy w dalszym ciągu jest konieczna wizyta u ginekologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JoAna Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Czy po pęknięciu pęcherzyka Graffa i usunięciem go operacyjnie z powodu jego zbyt duzych rozmiarów i pęknięcia oraz wylania do jamy brzusznej mogą się pojawic komplikacje ? Został usunięty operacyjnie z powodu bólów brzucha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alina Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ja również trafiłam do szpitala z objawami zapalenia wyrostka. Podczas operacji usunięto mi go. jednak okazało się że wyrostek nie był przyczyną bólu brzucha tylko owulacja. w tej chwili staram sie o dziecko już od 8 miesięcy i nic. Biore clo i dufaston, lekarz kazał mi czekać.....ale ile mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi