Gość ania Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Profesorze w 2009 r.wycieto tarczyce *rak* ja bardzo zle sie czuje nic nie spie wcale moj stan samopoczucie jest bardzo beznadziejny tak bardzo zle sie czuje pomocy bo ja chce zyc dla swojej coreczki :(:(* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Nie jestem profesorem:-) Trzeba udać się na kontrolną konsultację do endokrynologa i być może onkologa. Takie objawy mogą wskazywać na dużego stopnia zaburzenia w poziomie hormonów tarczycy we krwi. Zapewne będą konieczne badania laboratoryjne poziomów hormonów tarczycy, może USG, może scyntygrafia i odpowiednie badania laboratoryjne w zależności od typu raka tarczycy. O wszystkim zadecyduje endokrynolog lub onkolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi