Gość Mirek Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam Mam na imię Mirek i mam 20 lat. Jak napinam mięśnie brzucha to lewe jądro się podnosi a prawe nic nie drgnie, Wyczułem że jądro (nie wiem które, a może obydwa) śmierdzi tak jakby od środka, straszny smród jest. Co mogę z tym zrobić? Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Takie nierówne podnoszenie się jąder jest dość typowe i może być związane z nierównym rozwojem mięśni dźwigaczy jąder. To nic niepokojącego. Jeśli prawidłowo Pan utrzymuje higienę to smród może być spowodowany np. jakimś zakażeniem. Trzeba w tej sprawie najlepiej bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ale prawe jądro w ogóle się nie podnosi, ściskam je i niekiedy coś poczuje a jak dotykam lewe to od razu. wydaje mi się że prawe jądro jest tak jakby martwe. Po wyjściu z łazienki już zaczynam czuć smród, to jakby było coś od środka. Dotykam wszystkiego i nie śmierdzi a smród czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mam dokładnie to samo co autor tematu, czyli podnosi się lewe jądro i ten nieprzyjemny zapach (zaledwie kilka godzin po prysznicu). Minęło już trochę czasu , byleś z tym u lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 U mnie smród nie występuje, ale również tylko jedno jądro się unosi przy napinaniu mięśni. U mnie prawe, a lewe ani drgnie. Rozumiem że te unoszenie się tylko jednego jądra nie ma wpływu na płodność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi