Gość AGATKA21lat Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Od momentu kiedy mialam wykonany ten zabieg przy miesniach tylnich krocza gdzes tam przy miednicy. mam sztywne plecy kregoslup ciagnie mnie do dolu(czuje sie scisnieta,,,nie potrafie wytrzymac z bolu i te objawy sa dla mnie katorga.(usztywnia mi cala szyje i plecy. nie umie sie dobrze pochylic bo te usztywnienie jakby powodowalo ze moje miesnie plecow zaciskaly kregoslup gdy juz sie na sile pochyle to strzela mi w kregoslupie( nawet przy pochyleniu naciska mi na szyje na glowe i z wokolo szyji odskakuja mi te zylki i mam duszenie. mam za zbyt wyprostowana sylwetke przez ta operacje a z natury mam skolioze. i cierpie.zbaieg byl wykonywany z powodu wypadania odbytu. 1.czy gdy szwy sie rozpuszcza w srodku to przestana byc te plecy ,szyja ,kregoslup taki sztywny i przestane cierpiec? czy odicaza calkowicie moj kregoslup,plcy ,szyje miesnie plecow.?czy ta miednica przestanie mnie szarpać do tylu i usztywniac mi sylwetke? 2.czy jest pan pewien,że moje plecy odzyskają pelną ruchomośći moje dolegliwosci znikną? 3.co tam na dole musi sie stać w obrebie tych miesni tylnich krocza rowniez bliskomiednicy itp. żebym ja mogla swobodnie sie pochylać i żeby moje plecy szyja przestaloybyc takie sztywne ,ściągniete (zaznaczam ze prady przeciwbolopwe stymulujace prace miesni nie pomogly i cwiczenia rowniez nie . mam problemy przez to wszystko ze stawami i szybko o naderwania ze wzgledu na sztywne cialo i kregoslup. 4. czy gdy szwy sie rozpuszcza moje posladki wypchna sie do tylu i biodra bardziej do bokow?(tk jak to mialam przed operacja) bardzo mi tez zalezy na pelnej ruchomosci plecow,szyjii ( bez sztywnosci) daje mi pan gwarancje ze to minie ? 5. dlaczego poki co narazie tak sie ze mna dzieje?i za ile powinno wszystko wrocic do oczekiwanej przeze mnie normy? Proszę PANA o jak najszybsze odpowiedzi na moje pytania.bo jestem bardzo zdolowana i trace wiare na odzyskanie zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi