Gość Krystyna Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam. miałam operację usunięcia torbieli ze stawu skokowego i po operacji miałam się zgłosić na usunięcie szwu. Miałam założony szew śródskórny, po 9 dniach udałam się do chirurga, który w trakcie wyciągania urwał kawałek , a reszta pozostała w bliźnie. czy to tak może zostać?, czy trzeba go usunąć?. Na pewno nie jest to nić rozpuszczalna tylko nić z cienkiej żyłki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 czy to tak może zostać? - tak, może taka pozostawiona nić w skórze z reguły nie wyzwala żadnych objawów i śladów czy trzeba go usunąć? - nie ma takowej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi