Gość Milena Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Czy pomniejszenie biustu moze byc refundowane przez nfz? Mam 21 lat, dosc szczupla figure, natomiast biust mam w rozmiarze G i jest to wielki problem, ciagle piersi mnie swedza, boli kregoslup, sa okropne rozstepy. Nie wiem jak na to poradzic a chirurgia jest zbyt droga zebym zoperowala je z wlasnej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 czytalam ze jezeli jest to problem zdrowotny, to jest refundowany taki zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maria Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 ze wskazań zdrowotnych jest refundowany,okres oczekiwania do 2 lat.Czekam na swoją kolej,więc jestem w temacie.Nie wiem czy w tak młodych latach byłoby to dla Ciebie dobre.Skontaktuj się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi