Gość ADI1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Od trrzech tygodni mam bole kolicach krocza(piekacy bol).Mam rowniez powiekszone najadrza oraz nasieniowody oraz maly guzek na lewym jadrze.Odzczuwam sporadyczny brak apetytu oraz uczucie ciezkosci w podbrzusz.Po wiekszym wysilku szybko slabne.Nie wiem co mi moze byc prosze pomozcie bo ja nie wiem czego moge sie spodziewac.Prosze o odpowiedzi .Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Takie objawy wskazują na stan zapalny najądrzy i być może gruczołu krokowego. Na pewno należy w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi