Gość Adam Z Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam wczoraj mój wójek doznał wypadku samoochodowego .Zawieziono go do szpitala gdzie stwierdzono złamanie kości podudzia oraz peknięcie czaszki ikrwiaki na mózgu.Jego stan jest podobno bardzo zły.W chwili obecnej jest w spiączce ale sam oddycha z szpitala zawieziono go do kliniki specjalistycznaj do krakowa na ul botaniczna .Czy mój wójek z tego wyjdzie pomimo cięzkiego stanu zdrowia .? Dziekuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Z Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Chciałem jeszcze dodac że u wójka niestwierdzono żadnych obrażeń w okolicy brżycha naruszona jest noga i głowa .Wypadek miał miejsce wczoraj o godziie około 22 do chwili obecnej czyli godzina 9 nie był operowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Z Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Tu jest opis szpitalu do którego trafił wójek http://www.su.krakow.pl/htm/kliniki/neurochirurgia/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Na podstawie tych informacji nie można powiedzieć w jakim stanie jest Pana wójek (potrzebne są dane kliniczne). To pytanie trzeba skierować do lekarzy opiekujących się chorym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Z Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Więc tak nie jest zawesoło chyba po pierwsze noga jest złamana w dwuch miejscach na poziomie uda.Po drugie odbite płuco może dojśc do zapalenia płuc. I po trzecie chyba najgorsze naruszona została kość zatokowa i podobno pojawiły sie krwiaczki na mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi