Gość Anna Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzien Dobry. Mam takie pytanie,otóż miałam nie dawno operacje reki ponieważ była złamana,lekarze wsadzili mi pret na rok no i aktualnie musze chodzic w takim gorsecie specjalistycznym.Niestety nie jestem ubezpieczona i musze sie gdzies udać na sciągniecie szwów oraz dalsze poprowadzenie przez lekarza.Dlatego chcialam zapytac czy można gdzies prywatnie sciagnac szwy? Czy robi to chirurg czy tez pielegniarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Najlepiej prywatnie w tej sprawie zgłosić się do gabinetu chirurgicznego, bo decyzję w sprawie usunięcia szwów musi podjąć chirurg. Koszt około 50-100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi