Gość Remigiusz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam od jakiegos czasu boli mnie podbrzusze oraz w srodku odbytu obawiam sie to moze byc zapalenie prostaty lewe jadro jest znacznie powiekszone nie mam problemu z oddawaniem moczu Prosze o odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ile Pan ma lat? Czy są jakieś dysfunkcje związane z oddawaniem moczu, jak przedstawia się sprawa funkcji seksualnych? Czy jest ulga bólowa po wytrysku? Czy nasienie ma niezmienioną konsystencje i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remigiusz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mam 16 lat , nie zauwazyłem zadnych dysfunkcji zawiazanych z oddawaniem moczu , nie ma ulgi bólowej po wytrysku nie nasienie jest takie jak pare miesiecy temu chodzi o to ze kilka dni temu intesywnie pracowałem fizycznie przepuchlina raczej to nie jest nie ma zadnych zmian ani spuchniecia , mowiłem to lekarzowi lecz uwaza ze wszystki jest wporzdku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Badał Cię lekarz palcem prze odbyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remigiusz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Własnie nie bo ja sam nie wiedziałem co mi jest , dopiero bo wizycie poczytałem o tym w internecie bole przemieszczaja sie znaczy raz bola mnie plecy na dole potem po lewej potem podbrzusze pachwina delikatnie pod moszna i lekko powiekszyło sie lewe jadro , bole nie sa dotkliwe tylko zastanawia mnie co mi jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Musi Cię zbadać lekarz urolog. Badanie palcem przez odbyt w zasadzie bardzo wiele wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi