Gość Przemek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam serdecznie :) mieszkam za granica i mam 23 lata , 1,5 tyg. temu mialem operazcje usuniecia prawego jadra i wszczepienia sztucznego ( diagnoza - rak jadra ) ,po kilki dniach po operacji (ok 6dni) wyczulem ze impland jadna nie plywa wolno w mosznie wyczulem ze czos do niego przylega ... jest to cos miekkiego , jest to bardzo ciezkie do opisania ale sprobuje ... z poczatku myslalem ze to jest nasieniowod , lecz z tego co czytalem to nasieniowod zostaje odciety na wysokosci pachwiny tuz nad penisem, wiec to co czuje jest jak dlugie jak zyla i prowadzi z pod penisa do implantu z tym ze na koncu tej *zyly* jest cos miekkiego i to przylegajac do implantu loczy go z nim . nie mam pojecia co to moze byc ??... czy jest mozliwe ze jest to przepuklina ??? ... w przyszlym tygodniu mam wizyte u onkolaga , czy onkolog moze to zdiagnozowac ?? z gory dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Niestety bez badania trudno mi określić co to może być. Najlepiej skonsultować się z ośrodkiem, gdzie dokonano wszczepu protezy jądra. Być może ta struktura łącząca jądro z pachwiną to jakiś fiksujący materiał uniemożliwiający wędrowanie jądra w mosznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ile kosztował Cię taki zabieg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ta miekka zmiana sie zmniejszyla bylem u mojego specjalisty i powiedzial ze wszystko jest wporzadka , i faktycznie moze tak byc poniewaz wyczowam ze to ciagnie sie do pachwiny tak jakby bylo w jakis sposob przymocowane , najwazniejsze ze specjalista powiedzial ze jest wporzadku :) operacja nie kosztowala mnie nic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi