Gość kaka Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam mam 16 lat i jestem po artoskopi kolana miałam 04.01.2011 roku, miałam rozmięknienie chrząstki prawej rzepki II stopnia z zespołem bocznego przytarcia-wykonano boczne uwolnienie rzepki.Cztery razy miałam robioną punkcje kolana i chodze od 5 dni z tabalizatorem, obkładam cały czas lodem bo jeszcze mam opuchlizne. nie umiem zgiąć całkowicia kolana bo mnie boli przy zginaniu i mięśnie do góry, co mam robić. Prosze o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzień dobry Ja tez mam to samo co ty kaka i mialam robione dwie artroskopie,wiem z wlasnego doswiadczenia ze trzeba miec duzo cierpliwosci i cwiczyc az do bolu,nie ma innej rady. Mozna tez sprobować pojsc na rehabilitacje,ktora tobie wystawi ortopeda,sa tam cwiczenia bardzo dobre w odciazeniu,po malu bedziesz zwiekszac zginanie kolana. Jakbys chciala czegos sie dowiedziec to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi