Gość Kamil Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam, otóż mam problem z jądrami i okolicami serca, od jakiegoś tygodnia zaczeły bolec mnie lekko jądra trwa to bez przerwy od rana do wieczora taki lekki ból. Jedno jądro (prawe) wydaje mi się troche wieksze od lewego. A okolice serca cieżko mi powiedziec jak ja to odczuwam... takie jakby uciskanie a z drógiej strony lekki ból. Co mi może dolegac, jestem osobą 15 letnią i mam problem powiedzenia tego rodzicom co dzieje mi się z jądrami, a tym bardziej przełamac sie na lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Takie objawy mogą wskazywać na wielorakie choroby i bez badania bezpośredniego lekarskiego trudno określić czym one mogą być spowodowane. Trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się na bezpośrednią konsultację do lekarza. Nie ma innej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi